About Maguay

No time for downtime

 

Maguay este unul dintre cei mai importanti producatori romani de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere, storage comercializate sub marca proprie. Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe - capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.
Mai mult, ca dezvoltator software, Maguay furnizeaza si aplicatii software proprii.


Pozitionarea pe piata a firmei Maguay este rezultatul unei politici de dezvoltare bazata pe cateva principii clare: tehnologie de ultima generatie, adesea in premiera, inalta calitate a executiei, in sisteme informatice standardizate si configurabile in functie de nevoile clientilor, insotita de asistenta tehnica de foarte buna calitate si garantie solida si in paralel cu un nivel ridicat de etica in afaceri, caracterizat prin integritate, onestitate si responsabilitate sociala, in toate actiunile pe care le intreprinde.


De peste 25 de ani, Maguay a reusit sa se distinga pe piata de IT din Romania prin numeroasele certificari si premii obtinute de solutiile hardware si software avansate pe care compania le dezvolta. Configurabilitatea si calitatea inalta sunt elemente definitorii ale solutiilor Maguay, compania avand capacitatea necesara de a raspunde celor mai exigente cerinte. Solutiile companiei Maguay sunt perfect adaptate nevoilor clientului, pretul fiind intotdeauna cel corect.

You are here:   HomeAbout UsPartner'sMaguay